Gott nytt år!

 
Love breeds love 💕 Gott nytt år alla fina människor! Jag hoppas att 2015 blir ett år fyllt av glädje och kärlek, för det förtjänar ni. Puss och kram

Empire state of mind

Igår åkte vi upp i Rockefeller center. Wow, vilken fantastisk utsikt. Förra gången vi var i NY så åkte vi upp i Empire state building, men Top of the Rock slår den utsikten, eftersom här ser man ju Empire state building. 
 
På kvällen mötte vi upp barndomsvänner till D som vi sprang på gatan här i NY. Helt galet hur man kan träffa folk man känner här, mitt i stan i ett annat land. Vi åt på Tre dici steak, som låg bakom en hemlig svart dörr. Superbra mat. Ikväll ska vi fira nyår med dem på Dos Caminos, men först ska jag och D ta oss ut till Williamsburg i Brooklyn. 

De senaste dagarna

 
Att gå in i mataffären är en riktig dröm när man inte äter gluten. Här finns allt möjligt. Både igår och idag åt vi på Glaze Teryaki på West 56th street (nära 6th av). De erbjuder glutenfri teryaki. Så himla gott, och billigt dessutom. 
 
Igår köpte D min drömväska från Tory Burch. Älskar den verkligen. Matriell lycka är inte helt fel måste jag säga. 
 
Vi tog en sväng förbi Times Square idag. Det var sjukt mycket folk. Kan tänka mig hur det är där på nyår. Vi tänker inte ens försöka gå dit. Vi får se det på tv istället :)