De senaste dagarna

 
Att gå in i mataffären är en riktig dröm när man inte äter gluten. Här finns allt möjligt. Både igår och idag åt vi på Glaze Teryaki på West 56th street (nära 6th av). De erbjuder glutenfri teryaki. Så himla gott, och billigt dessutom. 
 
Igår köpte D min drömväska från Tory Burch. Älskar den verkligen. Matriell lycka är inte helt fel måste jag säga. 
 
Vi tog en sväng förbi Times Square idag. Det var sjukt mycket folk. Kan tänka mig hur det är där på nyår. Vi tänker inte ens försöka gå dit. Vi får se det på tv istället :) 
1 LouiseiTurkiet:

skriven

Oj vilken tung blogg du har. Den berör verkligen och jag har bara läst lite grann än så länge. Jag har förlorade min mamma i lungcancer för 1,5 år sedan och det är tufft att läsa om andra som går igenom något liknande, att förlora någon nära i den förbannade sjukdomen.
Hoppas jag inte tynger ner dig med dessa ord på eran resa nu bara. New York är härligt, jag bodde strax utanför (Albany) för några år sedan när jag var au pair ett år.

Jag vet inte alls om detta är passande för dig, din blogg osv. med tanke på allt du/ni går igenom.
Men om du gillade julkalender som Emily Dahl hade på sin blogg under december månad så vill jag tipsa dig om min fotoutmaning 2015.
Den är uppbyggd på samma vis men under ett helt år istället. En dag i veckan, valfri, så lägger du upp en bild som passar till veckans tema på din blogg och/eller instagram.
All information om fotoutmaningen 2015 och varje veckans tema hittar du på den här adressen.
http://louiseiturkiet.blogg.se/2014/december/53-veckors-fotoutmaning.html

Ha en bra Tisdag och god fortsättning på nya året.
Kramar Louise

Svar: Det låter som en jättekul bildutmaning, men just nu tror jag inte att jag orkar. Stor kram <3
Sara

Kommentera här: