Botaniska trädgården

 
Idag tog vi en sväng i botaniska trädgården dom ligger ett stenkast från hotellet. Väldigt mysigt och mycket att titta på, så vi fick lite annat att tänka på. 
 
Igår kväll var ganska jobbig. Full av tårar, om jag säger så. Både från mig och D. Ibland är det skönt att gråta, men ibland kan jag känna att jag inte orkar gråta mer. Inte en enda tår till vill jag ska trilla över mina kinder. Vilket önsketänkande. 

Tacksamhet

 
Det finns så mycket att vara tacksam över. Jag är så tacksam för att vi har kunnat åka på den här resan. Att bara få koppla av. Vi har inga måsten. Vi samlar energi. Underbart.
 
Som lärare jobbar jag mycket, men det är så värt det både för att jag älskar mitt jobb men också för resor som denna blir möjlig. I somras hade vi 7,5 veckor tillsammans. Nu har vi en vecka till ihop. 
 
 

Livet

 
Livet är inte bara tårar och hemska tankar. Livet är att leva i nuet, att vara tacksam för de små och stora sakerna, att älska och bli älskad, att inte vänta med att göra sådant man verkligen vill göra och att skratta.