Högt och lågt

måndags kom jag tillbaka till mitt vanliga jobb igen. Jag har känt mig så boostad av mina elever. De ger mig så mycket kärlek. Killar och tjejer i högstadiet som ropar mitt namn högt i korridoren när de ser mig, som säger att de har saknat mig, att de är glada att jag äntligen är tillbaka. I sådana stunder känner jag att det jag gör spelar roll och att jag verkligen älskar mitt jobb och mina elever! 

Men, samtidigt har jag sovit ännu sämre än vanligt de senaste veckorna. Det är mycket som händer på jobbet, bland annat rättning av nationella prov. Igår kväll fick jag en panikångestattack precis innan jag skulle sova. Det ledde till att jag somnade vid 2-snåret, vaknade flera gånger i timmen och gick upp 6.30. Jag behöver lov och vila just nu. 

Trött och stressad

De senaste veckorna har jag känt mig stressad. Särskilt när jag ska sova. Tankarna bara snurrar runt, runt - snabbare och snabbare. Jag har sovit riktigt dåligt de senaste veckorna, antagligen en följd av att hjärnan går på högvarv. Måste verkligen köra igång med träningen igen, den hjälper mig att rensa hjärnan. I Dubai körde jag tre pass på löpbandet, så skönt. Men, så fort jag kom hem så blev jag ju sjuk igen. Efter jobbet ikväll ska jag försöka släpa mig till gymmet. Det är inte lätt när jag är trött och därför omotiverad, men ska verkligen försöka. 

Ska börja göra några enkla yogapositioner som jag hittade hos Yoga girl också. De kan nog hjälpa, måste bara ta mig tiden. Här hittar ni hennes video: https://youtu.be/bmPgpZLsNMg

Uh...

Usch,  vilken natt. Har vaknat flera gånger i timmen sedan midnatt. Från kl 4.30 har jag inte sovit något. Blev svinförkyld när vi kom hem från Dubai. Så himla typiskt, hann ju bli frisk från den första förkylningen när vi var borta. Jag har kört på som skolobservatör under veckan i alla fall, men idag gick det inte. Jag ska ligga i soffan och försöka bli frisk istället. 

Goda nyheter är att jag i förrgår fick min lärarlegitimation. Yay!