Bra resultat

Det gick bra idag. Så skönt. Nu har vi två månader innan det är dags för nästa MR. Själv har jag blivit sjuk under dagen, så ligger nerbäddad i soffan. 

Rustar för krig

Jag rustar mig för krig. Lite så känns det. Som att kriget kommer utbryta när D dör. Men sedan slår det mig, jag är ju mitt uppe i det. Kriget. Kaoset. Det är ju just nu. Hela tiden. 

Imorgon ska vi till KS och få resultatet på den MR D gjorde i onsdags. Så jävla jobbigt, som vanligt. Jag ser till att alla kläder är tvättade, att det är städat och att allt är ordnat. Redo för katastrof. Redo på att höra det värsta. Som varje gång. Fruktansvärt. Jag önskar att vi slapp det här. Jag önskar att vi bara fick leva ett normalt liv utan cancer. Åtminstone utan ordet obotlig framför cancern. Att få känna lite hopp. 

Så vad gör jag mitt i allt? Bakar en blåbärspaj. Helt logiskt. 

Bästa balkonghänget


Jag har haft en underbar kväll med min fina vän. Vi var båda trötta och slitna, men sushi och vin på balkongen gjorde vår kväll. Mitt liv kryllar inte av nära vänner som jag litar på till tusen, men V är definitivt en av de människor jag skulle göra allt för. Vi delar så många erfarenheter, trots att vi varit ifrån varandra under långa perioder. 

Det har varit en tuff och intensiv vecka på jobbet. Jag är så tacksam för att äntligen få lite helg och vila.