Vi är ett


Min älskade D. Ditt livsmotto är ju typ "go big or go home", så här kommer en kärleksförklaring till dig på bloggen. Hur töntigt andra än tycker det må vara, så är du värd all uppmärksamhet i världen för den fantastiska person du är.

Den där kalla januaridagen 2009 när vi träffades för första gången är en av de bästa dagarna i mitt liv. Du kom in i mitt liv med blombukett, långa ögonfransar och ett leende som är det bästa jag sett. Sedan kom den där varma februarikvällen i Dubai, där du gick ner på knä och friade till mig mitt framför en massa pekande turister. En dag började med ösregn i juni slutade med strålande sol, och det var den dagen du och jag stod där framme vid altaret i Domkyrkan i Uppsala. Sedan har vi de där dagarna när du fascinerat står och hänger vid fiskdisken, trots att du vägrar äta fisk. Eller de dagarna när du dyker ner i vågorna och kallar dig för Mitch Buchannon. Vi har också den kalla novemberkvällen när jag kommer hem från sjukhuset och upptäcker att du har skickat blommor med blombud. Under våra år tillsammans har vi lärt oss att det både är de stora och de små sakerna som är viktiga i livet, älskling.

Man brukar ju lite skämtsamt kalla sin partner för sin bättre hälft, men i vårt fall stämmer det. På riktigt. Du är min bättre hälft. Du är halva mig. Tillsammans är vi ett, som skrattar och gråter oss igenom allt som livet sänder i vår väg. Tillsammans är vi starka. Tillsammans tillåter vi oss att vara svaga. Vi är ett.

Jag älskar dig.

 

 
 

 

1 Sandra:

skriven

Så fint. Stor kram till er!

Svar: Stor kram ❤
Sara

2 Anonym:

skriven

Finns i get töntigt med en kärleksförklaring bara jättecharmigt. /Eva H

Svar: 💜
Sara

3 Sheima:

skriven

Gud så fint, blir alldeles tårögd av det här inlägget och den här bloggen/er historia. Vet inte vad jag ska säga förutom att jag ser upp till er båda något otroligt. Massa styrkekramar och God jul <3 <3 <3

Svar: Tack, fina Sheima! ❤ God jul! Stor kram ❤
Sara

Kommentera här: