En 17 919 stegs typ av dag

Morgonen började med tre varvs joggning och promenad runt Råstasjön. Senare under dagen har jag hunnit med att tvätta, lägga ansiktsmask, ordna med papper inför bouppteckningsmötet som jag har med en jurist imorgon (det behövs typ tusen olika dokument, och jag vet inte om har jag med alla som jag behöver, men det visar sig väl) och pratat i telefon med både min bästa M och fina C.
 
Efter middagen kände jag mig lite rastlös, så jag snörade på mig skorna och promerade runt Hagaparken. Steg för steg gick jag av mig rastlösheten och tankarna försvann. Solen glödde mellan trästammarna. Jag bara tjatar om ljuset efter varje kvällspromenad, men alltså, LJUSET såhär års på kvällen. Magiskt.
 
Vädergudarna har helt klart gjort sitt jobb idag och levererade strålande väder hela dagen. Älskar't!
1 Nina Frogner:

skriven

Visst är solen underbar. Vi behöver allt ljus vi kan få! Men, över 17000 steg..?! Jag tror jag fått ihop 170 på hela dagen om jag räknat... Så trött. Alla mm av min kropp har behövt vila o det är sällan jag lyssnar på min kropp... Solstolen på altanen har räckt gott o väl. Förutom en tur i hembygdsparken med lilla dottern då 😉
Hoppas du är bättre idag o att magen lugnat sig!
Kram

Svar: Det är verkligen så himla viktigt att lyssna på kroppen och ge den vila när det är vad den behöver 💜 Hoppas att du får en fin dag. Kram 💜
Sara

2 Ullis:

skriven

Jag tycker du är fantastisk som tar tag i ditt liv på detta sätt. Det är egentligen bara att bita i det sura äpplet och fortsätta - precis vad din D och min D hade velat för oss. Sakta men säkert börjar man se ljusglimtar igen. Man har dom alltid med sig i ditt hjärta. Träning är underbart för kropp och själ. Kram!

Svar: Tack för peppen, Ullis! 💜 Vi måste leva vidare för deras skull, det är vad de hade velat. Kram 💜
Sara

3 sandra:

skriven

Så fin kommentar av Ullis här ovanför. Håller verkligen med om hennes första mening!

Svar: Kram 💜
Sara

4 Eleonor Walston:

skriven

Jag sag pa min vaderapp att Stockholm har vadret pa sin sida i veckan. Verkligen skont for er att varen har anlant!!!

Svar: Ja, det har varit superhärligt väder här i två dagar nu. Älskart! 💜
Sara

Kommentera här: