Den där känslan

(från Huffington Post)
 
Det här är något jag tänkt mycket på under de senaste veckorna. Att det viktigaste är hur du får andra människor att känna sig. D gjorde avtryck i så många människor, och det tror jag har att göra med att han fick alla att känna sig sedda, omtyckta och intressanta. När jag bad hans vänner på Facebook att dela med sig av fina minnen de delat med D, så handlade så många om hur han hjälpt dem med att plugga, att komma över ett uppbrott, att klara av ett jobb osv. Vilken gåva han hade, och på vilket fint sätt han valde att använda den. 
 
Det här citatet är värt att ha i bakhuvudet i allt en gör. Nu är det som att jag har börjat om på nytt, en ny Sara håller på att formas. En Sara 2.0. Nu är tiden att göra val i livet baserat på vad som är viktigt för mig. Vem är jag idag och vem vill jag vara?  
 
 
1 Monica:

skriven

Riktigt tänkvärt citat... Du påverkar också människor i din närhet Sara. Din familj, dina vänner, dina kollegor och dina elever. Ser fram emot Sara 2.0 och dina framtida val, men hon som redan finns duger rätt så bra också ;-) Stor kram

Svar: Bästa Monica, tack 💜 Stor kram
Sara

Kommentera här: