De här tårarnaDe här tårarna. De vill inte ta slut. Jag vill inte att de ska ta slut, samtidigt som jag inte vill något hellre än att le åt allt det fina i världen. Våra minnen, mina vänners lycka, allt vackert som jag är omgiven av. Jag gråter av saknad. Jag saknar min allra bästa vän. Min klippa. Jag saknar hans leende. Jag saknar hans varma och trygga famn. Jag saknar hans skratt. Jag saknar hans sätt att tro på sig själv. Jag saknar att inte kunna ringa honom när något händer för att höra hans röst lugna mig, peppa mig och få mig att känna mig älskad för den jag är. 

Så de här tårarna fortsätter att rinna. Snart torkar de för att åter rinna ner för mina kinder en annan dag. En annan kväll. En annan timme.


You're not there

På torsdag tar min älskade bror O studenten. Det kommer bli en så lycklig dag, men den kommer också vara kantad av så mycket saknad. D kommer inte vara där. Det gör ont i hjärtat. Jag vet hur gärna han ville vara med. Han har varit ett sådant stöd för O. Jag blir så ledsen över att D aldrig kommer få se O bli vuxen. Han kommer inte vara där när han flyttar hemifrån. Eller när han får sin första heltidsanställning. Det är liksom vid sådana tillfällen som jag vet att D skulle varit extra stolt. De var som bröder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När jag hör You're not there, så tänker jag direkt på min bror och D och tårarna rinner av saknad. 
 
 
You're not there to celabrate the man that you made
You're not there to share my success and mistakes
Isn't fair you'll never know the person I'll be
You're not there with me

Fredagsplus

Det känns som att det är läge att tänka på fredagsplus igen. Det var ju ett tag sedan. Då kör vi.
 
+ Jag tog en promenad i Hagaparken i regnet. Det var så himla härligt. Så grönt. Så lugnt. Alltså, alla steg jag har tagit i Hagaparken under våren. Det är som att vi tar oss igenom det här tillsammans. 

+ Jag är så fruktansvärt lättroad att jag sitter och skrattar åt mig själv när jag provar Snapchats filter. Jag skrattar högt. Åt mig själv. 
 
 
+ Inte bara det. Det finns ju fina filter också. 
 
 
 
+ Jag har inga måsten ikväll och kan ligga i soffan, titta på någon serie och bara ta det lugnt. 
 
+ Igår var mäklaren här och värderade lägenheten så att det inte ska bli några jävla problem med bouppteckningen. Så skönt att ha fixat det. Det ska bli så oerhört skönt när bouppteckningen är klar. Då kommer band att klippas. 
 
+ Efter att ha haft bilen på en verkstad hela veckan så kom min väns man och lämnade den till mig idag. Det är liksom dubbla plus på den här egentligen, dels att få tillbaka bilen och dels att jag har så fina vänner som hjälper mig.
 
+ Den här låten gör mig så glad. 
 
+ Har ni lyssnat på podden Serial? Om inte är ett hett tips att lyssna. Jag har bara lyssnat på säsong 1 hittills.