Helt enkelt


Gårdagen bara rusade förbi. Jag jobbade, gick på promenad med en kollega och sedan åkte jag och C in till stan för en middag med vårt arbetslag. Vi lagade mat tillsammans, drack vin och hade så himla kul. Några av oss var så trötta, hungriga och lättpåverkade så vi skrattade åt allt. Happy times!

Imorse var jag fruktansvärt seg. Det här med att vara äldre och dricka några glas, det tar på kroppen så mycket mer än för 10 år sedan om jag säger så. På eftermiddagen tog jag mig i kragen och åkte hem till mina föräldrar i Åkersberga. Mamma och jag tog en skön promenad till Trälhavets havsbad, eller vad det nu heter (jag var så säker på att det heter Matgretelunds havsbad, men verkar ha tvärfel på den punkten).

Jag lever på helt enkelt. Hur har ni det den här helgen?
1 Ylva:

skriven

Den här helgen är min andra flytthelg. Det känns både skönt och lite vemodigt att lämna den gård som jag och x:et köpte tillsammans. Nu ska han och hans nya flytta in där. Underbart väder och doft av syren!

Svar: Kan tänka mig att du har delade känslor. Var det länge sedan ni separerade? Ja, vädret är fantastiskt! 💜
Sara

2 Ylva:

skriven

Det definitiva beslutet kom den 27 maj förra året. Men egentligen hade jag bara gått och väntat på den avgörande spiken i kistan hela det sista året. Åren dessförinnan var det dåligt men jag tänkte att han var det bästa jag kunde hitta. Tänk vad man kan lura sig.

I går hade jag fantastisk flytthjälp, en tjej från Tjeckien som jag känner sedan tidigare och en kompis till henne från Taiwan. Så roligt att få ta del av andras syn på ens egen verklighet!

Hoppas att du har haft en bra helg!

Svar: Det är verkligen lätt att lura sig själv. Skönt att du tog dig ur det och att du får vara med om fantastisk kärlek nu 💜

Hoppas att du har en härlig vecka framför dig!
Sara

3 Eva :

skriven

kanonväder i helgen ,jag var på kurs med min hund(nosework)
Firade sonen som fyllde år, hade gjort småpajer,rödebetor med chevre och honung sen avslutade detta med kaffe och en himmelsk tårta från mitt favoritbageri Gatau
Förberedde huset för fotograferingen, vilket är en hel del jobb.
Helgen har varit lugn och trevlig jag kan inte önska mig mer i nuläget.

Svar: Det låter som en härlig helg! 💜 Hoppas att du har en lika härlig vecka framför dig 💜
Sara

4 Hanna Karlsson:

skriven

Det har varit en helg med massor att göra, jobba och döma matcher har präglat helgen men också familjemys.

Svar: Låter som en kul helg 💜 Hoppas att resten av veckan också bjuder på familjemys och annat härligt :)
Sara

Kommentera här: